fbpx
skip to Main Content
Sida 94

Det här är Joakim Kvist – HejaInternet

Joakim Kvist (född 1983) är en av Sveriges mest omtyckta influencers som använder sina plattformar för att prata om ämnen som psykisk ohälsa och personlig utveckling. Han kallar sig för HejaInternet på nätet. Du hittar honom bland annat på YouTube – där han har totalt över 5,5 miljoner visningar och på Instagram där han har närmare 55 000 Instagram-följare.

Joakim har bland annat medverkat i SVT-serien ”Mitt perfekta liv” – där han tillsammans med internetkändisarna Sabina Decirée, Jimmie Star och Felicia Bergström under 6 veckor satt i gruppterapi med psykoterapeuten Poul Perris. Allt filmades och resulterade i en hyllad serie. Här följer vi med Joakim bakom kulisserna på inspelningarna.

På YouTube-kanalen HejaInternet pratar Joakim ofta om personlig utveckling. Här är en video där han tar upp sina mål för hösten 2018 – och möts av positiva kommentarer från tittare som bland annat skriver ”Blev så inspirerad av dig!” och ”Är också taggad på att skriva ned mål för hösten”.

Det här är Joakims mest sedda video: ”BEAN BOOZLED CHALLENGE” – där han gästas av Hampus Hedström. Utmaning som går ut på att äta små godisbönor och riskera att istället för Jelly Bellys favoritsmaker få äta en till utseendet identisk men till smaken fasansfull kopia. 192 000 YouTube-tittare!

Kul att du har hittat hit 👋🏼

Det här är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationenKlicka här för att beställa ditt signerade exemplar. Du hittar självklart även boken på Adlibris, Akademibokhandeln samt Bokus.

Back To Top