fbpx
skip to Main Content
Sida 82 / Sida 87

Det här är Therése Lindgren

Therése Lindgren (född 1987) är en av Sveriges största internetkändisar med närmare 1 000 000 YouTube-prenumeranter och lika många Instagram-följare. Hon är känd för att prata om allt från psykisk ohälsa till djurens rättigheter och har bland annat skrivit succéböckerna ”Ibland mår jag inte så bra” och ”Vem bryr sig?” på ämnet. Sedan 2018 driver och äger hon även det veganska skönhets- och sminkmärket Indy Beauty.

Här ser vi ett avsnitt av Therése Testar Teknik – där Therése provar på att programmera ett spel i ett uppmärksammat samarbete med Teknikföretagen. Se alla avsnitt genom att söka på ”Therése Testar Teknik” på YouTube!

Therése pratar mycket och ofta om psykisk ohälsa i sina sociala medier. YouTube-klippet ”Årets ärligaste video” från december 2017 är ett av dessa inlägg – som har fått närmare en halv miljon visningar.

På Theréses kanal får vi verkligen se allt möjligt! En av hennes mest populära YouTube-klipp tar upp olika tips och tricks kring att bära BH. 6,7 miljoner visningar!

Kul att du har hittat hit 👋🏼

Det här är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationenKlicka här för att beställa ditt signerade exemplar. Du hittar självklart även boken på Adlibris, Akademibokhandeln samt Bokus.

Back To Top